Kostot që po pengojnë hapjen e bujtinave në fshatra

Shumë banorë në zonat rurale të Përmetit dëshirojnë t’i kthejnë shtëpitë në bujtina, por kostot që rrjedhin kryesisht nga pagesa e sigurimeve shoqërore dhe...

Pandemia rriti debinë ndaj OSHEE me 24 mln euro, kryeson vetë...

Familjarët dhe vetë institucionet shtetërore nuk kanë arritur të paguajnë në kohë faturat e energjisë elektrike në vitin 2020 duke krijuar kështu një rritje...

Jorida Tabaku: Bizneset në vështirësi edhe në zemër të Tiranës

Ish–deputetja e Partisë Demokratike u takua me tregtarë të zonës së Pazarit të Ri në Tiranë, për të dëgjuar nga afër shqetësimet e tyre...

Basha shprehet se do të lehtësojë taksat mbi prodhimin e paneleve...

Nga Lulzim Basha. Isha sot pranë një fabrike të prodhimit të paneleve diellore në Durrës. Bisedova me drejtuesit dhe specialistët planin tonë të punës për...

Më të lexuarat

error: Content is protected !!