Jorida Tabaku: Bizneset në vështirësi edhe në zemër të Tiranës

Ish–deputetja e Partisë Demokratike u takua me tregtarë të zonës së Pazarit të Ri në Tiranë, për të dëgjuar nga afër shqetësimet e tyre...

Tregtarët ankohen te Tabaku:Ndihma e qeverisë nuk u dëgjua asnjëherë

Ish-deputetja e Partisë Demokratike, Jorida Tabaku, vijoi takimet me biznesin e vogël në Tiranë. ‘Tregu Elektrik’ dhe ‘Lagjia e Tabakëve’, ishin ndalesat e radhës, ku...

Nju-Jork, pronave të Trump u përgjysmohet vlera

Pasi Donald Trump mbaroi mandatin dhe nuk u rizgjodh më president, edhe vetë marka Trump nuk është më e njëjta. Katër vjet në Shtëpinë e...

Shpallet kompania fituese për ndërtimin e hekurudhës Tiranë-Durrës

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim i ka akorduar fondin për zbatimi i projektit hekurudhor Tiranë-Durrës-Rinas, kompanisë italiane INC S.P.A, duke e shpallur fituese...

Më të lexuarat

error: Content is protected !!