Musk bëhet njeriu i dytë më i pasur në botë, lë...

Elon Musk është njeriu i dytë më i pasur në botë, pasi ka rrëzuar nga froni Bill Gates. Pas një rritje të vazhdueshme të...

Banka Qendrore Europiane nis eksperimentin me euron digjitale

Banka Qendrore Europiane (ECB) do të fillojë realizimin e eksperimentit për vendosjen e euros digjitale. ECB u shpreh se ky ndryshim do t’u mundësojë...

Norvegjia tejkalon kufijtë për kërkimet e naftës

Norvegjia po planifikon të zgjerojë kërkimin për naftë në Arktik në zona të paprekura, një lëvizje që mund të kërcënojë ekosistemin dhe të ndërlikojë...

Parashikimi i qeverisë/ Të ardhurat për frymë të shqiptarëve do të...

Përveç telasheve që solli viti 2020 do të zbrazë xhepat e shqiptarëve. Nga një llogari e kryer, qeveria shqiptarë parashikon se në...

Më të lexuarat

error: Content is protected !!