Cilat karbohidrate kërcënojnë zemrën dhe zvogëlojnë jetëgjatësinë

Karbohidratet janë akuzuar për sabotim të dietës tonë shumë herë, por është e rëndësishme të hani versionin e tyre ushqyes, të tilla si perimet...

Efektet e rrezikshme anësore të bukës së bardhë

Shija e bukës së ngrohtë të sapo dalë nga furra është një nga kënaqësitë më të mëdha për shumë njerëz. Sidoqoftë, konsumi i tepërt i bukës së...

Si të shijoni verën dhe ushqimet me të cilat duhet ta...

Është e lehtë të shohësh pse njohësit e verës mund të jenë figura argëtimi: vërshimi, nuhatja, të pirit dhe pas gjithë kësaj, ata e...

Gratë shtatzëna infektohen më lehtë me COVID-19

Gratë shtatzëna infektohen me koronavirus me ritme më të larta se personat e tjerë. Një studim ka zbuluar se mes muajve mars dhe qershor në...

Më të lexuarat

error: Content is protected !!