H&M bashkëpunon me një dizajnuese për koleksionin e ri: Ja trendet...

H&M do të nxjerrë në 11 mars një koleksion që sjell një frymë të veshjeve të pasarelave në bashkëpunim me dizajnuesen Simone Rocha. Marka e...

Përherë e më larg veshjeve tradicionale të zyrës

Shumë prej nesh që nga izolimi, po punojnë nga shtëpia dhepo përdorin veshje që janë të përshtatshme e të rehatshme. Në mes...

Moda, rikthim në vitet ‘97

Nostalgjia është në fokus - në kohë krize, familjariteti sjell rehati në modë dhe veshja të bën të sigurt e të vendosur,...

Më të lexuarat

error: Content is protected !!