Lexuesit po orientohen gjithmonë e më shumë drejt mediave cilësore

Një nga tiparet e rrjetit online është aftësia për të shndërruar çdo person në gazetar. Kostoja e botimit të një informacioni është...

Europianët braktisin fluturimet, iu rikthehen trenave

Përdorimi i trenave si mjet transporti është zbehur ndjeshëm vitet e fundit. Megjithatë mbyllja e udhëtimeve ajrore i ka kthyer qytetarët sërish...

Blerjet online do të vazhdojnë dhe pas pandemisë

Blerjet në internet u rritën ndjeshëm gjatë pandemisë, Kjo tendencë vazhdon të mbetet po njësoj dhe pas heqjes së izolimit.

Sondazhi: Europianët të etur për ndryshim pas pandemisë

Kriza e koronavirusit ka bërë që shumë qytetarë europianë të jenë më të ndërgjegjshëm për gjendjen e vështirë të njerëzve rrethues dhe...

Më të lexuarat

error: Content is protected !!